الحياة حلوة
اهلا وسهلا بيكم

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

الحياة حلوة
اهلا وسهلا بيكم
الحياة حلوة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» أهمية العلم في حياتنا
طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني ) Emptyالخميس أكتوبر 16, 2014 2:47 pm من طرف عبده الطوخى

» بحبك يا مصر ... وبعشق ترابك
طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني ) Emptyالثلاثاء نوفمبر 01, 2011 12:54 pm من طرف hana

» الحلقة التاسعة من يوميات شاب عادي
طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني ) Emptyالأربعاء مارس 23, 2011 3:38 pm من طرف semsema

» طريقة الكشري المصري بس جااااااااااااااااااامدة
طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني ) Emptyالخميس مارس 17, 2011 2:23 pm من طرف semsema

» فساتين زفاف2011 رائعة
طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني ) Emptyالسبت فبراير 26, 2011 10:59 am من طرف شمس

» اشتقت اليــــــــــك حبيبـــــــــــــــي
طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني ) Emptyالأربعاء فبراير 23, 2011 5:31 pm من طرف semsema

» أحبـــــــــــك يا أعـــــز انســـــان
طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني ) Emptyالثلاثاء فبراير 22, 2011 5:45 pm من طرف semsema

» اعترافات قلب مجروح !!!
طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني ) Emptyالأحد فبراير 13, 2011 1:16 pm من طرف semsema

» أنت الان في المسجد الاقصى
طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني ) Emptyالأحد فبراير 06, 2011 8:33 am من طرف شمس

منتدى


التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني )

اذهب الى الأسفل

طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني ) Empty طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني )

مُساهمة من طرف semsema الخميس أبريل 29, 2010 5:26 pm

طبعا انا سلقت اللحمه عادى وخليت الشوربه بتاعتها عشان اعمل بيها الباميه

اول حاجه هنعملها

هنفرم البصل وميبقاش ناعم اوى يعنى تكون بصلايه متوسطه كده ونحطه فى الحله وعليه حبة زيت وقد معلقه كبيره كده سمنه

واللحمه المسلوقه دى هناخد منها كام قطعه ونحمرها مع البصل فى
الزيت والسمنه

وبعدها اول مايغمق لون البصل ويتحمر
نكون عاملين عصير طماطم فى الخلاط حوالى اربع طمطمات
متوسطين كده يكونو مضروبين بشوية مايه فى الخلاط
ونضيفهم على البصل بعد تحميره

ونحط معلقه صغيره صلصه واول ماتغلى نهدى النار عليها

تمام كده
اول بقى ماتتسبك كويس نحط الباميه وعليه حبة شوربه على حسب ماانتى عايزه
ونكون داقين 3 فصوص توم مع قطعة فلفل اخضر صغيره وقبل مانحط ملح ندوق الشوربه الاول عشان طبيعى هيكون فيها ملح عشان منحطش زياده



وندق التوم مع الفلفل وقليل من الملح ونحطهم على الباميه ونسيبها تغلى لحد ماتستوى
وبكده تبقى جاهزه على التقديم

وبالف هنا

طرقة عمل اكلات مصرية ( طاجن البامية باللحم الضاني ) 8d24de4b08066c31636e57b69eb6906f
semsema
semsema
Admin

عدد المساهمات : 384
تاريخ التسجيل : 05/04/2010
العمر : 32
الموقع : http://elhaih haloa.mountada.com

http://elhaih haloa.mountada.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى